_

ECHIPA MUZEE DE LA SAT

Ionuț Teoderașcu
manager de proiect și fotograf

Ionuț Teoderașcu este fotograf cu studii în Jurnalism (Iași) și Fotografie Documentară (Londra). Coordonează proiectul editorial dedicatul satului românesc, De la sat, și este social media editor la Europa Liberă România.

Cosmin Murarașu
manager de proiect și tehnician scanare 3D

Cosmin Murarașu este fondatorul Real Tour Ro și expert scanare, randare și modelare 3D cu vastă experiență în realizarea tururilor virtuale interactive 3D, cu studii în Managementul afacerilor și Comunicare Vizuală (Scoția, Marea Britanie) și Marketing (Iași).

Nicoleta Felea
copywriter și consilier în promovare online

Nicoleta Felea este copywriter și consilier în promovare online cu studii în Geografia Turismului (Iași) și Management Turistic (Londra). Se ocupă de crearea de conținut scris în cadrul editurii Twinkl și este editorul a două rubrici din newsletterul De la sat.

Silvia-Alexandra Nistor
traducător autorizat

Silvia Alexandra Nistor este traducător autorizat cu experiență în interpretare. A absolvit Facultatea de Litere, Engleza-Italiană, și studii masterale cu specializarea în Studii Americane (Iași). A lucrat ca traducător și interpret, iar în prezent este manager de calitate într-o companie multinațională.

George Patriche
videograf filmmaker
autodidact

George Patriche este liber profesionist și activează în domeniul producției video. Are experiență în editare video de peste 6 ani și 5 ani pe cameră în domeniul evenimentelor sociale.

Ultimele muzee adăugate în listă