CENTRUL DE VIZITARE GEOGATE

Centrul de vizitare GeoGate este poarta de intrare în Geoparcul „Ținutul Buzăului”, un areal de aproximativ de 1000 km2 din județul Buzău. Acest spațiu a fost declarat geoparc în aprilie 2021, fiind al doilea de acest fel din România.

Vizitatorii care pășesc pragul acestui punct de vizitare vor face cunoștință cu Ținutul Buzăului, mai exact cu o varietate de obiective printre care Grunjul de la Mânzălești, Vulcanii noroioși, chihlimbarul, legende despre trovanții din zona Ulmet, focurile vii, așezările rupestre și multe altele. Acest contact se va face prin intermediul Realității Augmentate, încurajând curiozitatea și entuziasmul călătorilor spre a descoperi această zonă.

Centrul de vizitare este format din două camere: în prima încăpere sunt expuse fotografii realizate în Ținutul Buzăului, dar și o multitudine de lucruri artizanale. A doua cameră îi invită pe vizitatori să exploreze toate geoparcurile din lume, cu ajutorul tehnologiei și a unei hărți interactive.

LOCALIZARE

satul Sătuc, comuna Berca, jud. Buzău
Google Maps

PROGRAM DE VIZITARE

Miercuri – Duminică: 09:00 – 15:00

Luni – Marți: închis

 

TARIF

Adulți – 

Studenți, elevi, pensionari – 

Tur virtual interactiv 3D

Pentru a explora în detaliu acest tur virtual vă invităm să folosiți instrumentele de navigare aflate în colțul stânga jos și butonul „Help” din colțul dreapta jos deschide un ghid de navigare detaliat.

 

Videoclip de prezentare

Pentru mai multe videoclipuri vă invităm să vă abonați gratuit la canalul nostru YouTube.